bob, hank & joe

Bob, Hank & Joe (Sundsvall)  
Bosse Sjöbom sång och gitarr
Henrik Olofsson dobrogitarr
Johan Dereborn ståbas, sång  

Tre rutinerade musiker spelar egna låtar med rötterna i den traditionella Amerikanska folkmusiken.  Bosse är även känd som Johnny Cash-tolkare. Henrik Olofsson är multimusiker och har figurerat i många countrysammanhang och ingår också i bandet "I´m from Barcelona". Johan Dereborn är turné- och studiomusiker. Han har turnerat med många etablerade artister genom åren, senast med Takida.   Trion utgår från Sundsvall. Spelar gärna för sittande publik, och även som förband. Bob, Hank & Joe gjorde sin första konsert som förband till sverigekända Dough Seegers.

bokning

engmans kapell

Engmans kapell har under årens lopp spelat till sig en stor skara fans, framförallt hemma i Hälsingland där de alltid drar fulla hus. Det handlar om energi och spelglädje när bandet står på scenen.

Musiken har beskrivits som "hälsingsk folkrock" och det egna materialet blandas gärna live med en och annan irländsk favorit.

bokning

top cats

Top Cats - Modern rockabilly med fullt ös och outtröttlig energi. De förenar en melodiös popkänlsa med rock'n'roll och rockabilly.

De senaste 15 åren har det värmländska bandet pumpat in nytt blod i landets rock n roll-scener.
Bandet kommer ursprungligen från Torsby och trots sin unga ålder är de riktiga veteraner i gemet.

Första gången hela Sverige hörde talas om dem var via dokumentärfilmen raggarliv. Tv-premiären följdes sedan upp med: Nyhetsmorgon, Grynets show, Bingo Lotto, Go kväll, Världens barn, Victoriadagarna, Melodifestivalen med flera. 

Deras motto är:
Vi gör musik som vi själva skulle festa till!

bokning

stråkkapellet

Stråkkapellet är en "stråkpool" av musiker med hög kompetens och gengrebredd. Dom skräddarsyr önskad sättning, tex duett, trio, stråkkvartett och orkester. 

Bakgrund:
Efter många år av frilansande beslutade vi, Malin-My Wall och Victoria Lundell, att starta en "stråk-pool". Vi har jobbat i olika kvartett-konstellationer, men vi kände att det var dags att tänka större! Vi har samlat i hop duktiga musiker som vi tycker om att jobba med, och kan genom detta erbjuda såväl stråkkvartett som duett eller annan önskad sättning. Vi har spelat med arister som Brian Wilson, Chris Medina, Veronica Maggio, Lars Winnerbäck, Miss Li, Darin, Europe mfl. 

Beskrivning:
Förutom klassiska framträdanden anlitas vi också flitigt vid bla studioinspelningar, event, fester, begravningar och bröllop.

bokning

jetbone

Jetbone is a band from Sundsvall, Sweden founded in December 2011. With influences from Rolling Stones, Black Crowes, Lynyrd Skynyrd and many others, Jetbone has perfected the art of 70s Rock n' Roll - made for today. It is not hard to see why the band has been called "the most hard working band in Sweden".

bokning

smultron & sång

Barnmusikgruppen Smultron & Sång turnerar i hela landet med sin musikjympa full med sång och hålligång! De gör också Alfabets- och Mattesångkonserter!

Har skapat barnmusik och turnerat sedan 1995 och har producerat 8 CD/ CD-böcker. Smultron och Sång har gjort över 1000 konserter i hela Sverige. Deras koncept med rörelsemusik används bl.a. av flera landsting i folkhälsoarbete med barn.

Den sensaste CD-boken innehåller Mattesånger för förskola-åk 1. Alla sånger är skrivna av musikern och utbildade läraren Bosse Sjöbom.

bokning

östen med resten

Garanterat en musikalisk uppståndelse med mycket humor – allt i rasande fart. Östen med Resten fick namnet av Lasse Berghagen i direktsändning och svenska folkets hjärtan har de vunnit under många års intensivt turnerande. Smakfulla arrangemang blandas med galen humor som når ända ut till sista stolsraden. – Vi spelar allt från Led Zeppelin till finska snapsvisor. Alla vet att Östen med Resten gjorde succé i Melodifestivalen med låten ”Hon kommer med solsken”.

Färre känner till att gruppen var dopad. – Vi använde OP-dopning, säger Östen Eriksson. Året efter laddade Enångers stoltheter för en ny schlagerkupp. Tävlingsbidraget Maria är en riktigt sydländsk slagdänga - En Enångers-samba, kan man säga eller Latinomusik i glesbygdsformat. Plötsligt förvandlades Östen Eriksson, Jens Kristensen, Gunnar Morén och Staffan Lindfors till höftjuckande sexbomber. När Östen Med Resten uppträder finns det en spelmanstradition i grunden. Lägg till en humoristisk touche på föreställningarna, något som alltid varit gruppens signum. Musikaliskt finlir, musikalisk humor. Så kan showen sammanfattas. Missa inte denna föreställning, speciellt om du gillar att garva och dessutom gillar musik...

bokning

svenne rubins

Bandet Svenne Rubins står bakom klassikern ”En gammal Amazon”. Dom fick frågan om de skulle vilja vara med och leda ett inslag på Allsång på Skansen. Men när sångaren nekades att bära sin keps svarade bandet med att nobba programmet helt och hållet. Då har man stolthet. Rocknallen är ett pris som Björn Skifs har vart med och instiftat i Vansbro kommun. När priset delades ut för första gången gick det till Svenne Rubins. Rocknallen – ett musikpris för gott ambassadörskap för Vansbro kommun, för engagemang och för professionalitet helt i Björn Skifs anda.

Tunga hits som En gammal Amazon, Folköl & dunka-dunka och Långa bollar på Bengt m.m så behövs ingen mer för då är kalaset igång på allvar..

bokning