easy kit - coverband

Easy Kits samlade erfarenheter inom musik, coverband och show överträffar det mesta i branschen. Easy Kit är därför ett band med många sidor. Medlemmarna har många olika musikaliska bakgrunder, vilket har skapat ett sällsynt färgrikt band. Influenserna tar helt enkelt inte slut och bandet har oanade resurser att plocka fram om det skulle behövas.De olika bandmedlemmarna är bl.a. anlitade i sammanhang såsom melodifestivalen, husbandsjobb åt SVT och artistturnéer. Listan på meriter kan göras hur lång som helst och den samlade erfarenheten i bandet är som sagt imponerande.

Easy Kit sattes speciellt ihop våren 2005. Uppdragen var då att jobba som kompband till artister och som husband i olika sammanhang. Idag är bandet dessutom ett av Sveriges vassaste coverband.

bokning

stefan nordlander

Efter ha tunerat i ca 10 år så är Stefan en av dom mest eftertraktade trubadurer vi har.
Vanliga kommentar är att Stefan låter som ett helt band men tar inte samma plats.Mingel musik när gästerna kommer och efter middagen så bjuder han på sin extremt fartfyllda enmansshow.Han har även ett band som heter All Hits där det blir lite tuffare musik.

Det är alltid en lyckad kväll när Stefan är anlitad. ”Han har alltid ljud och ljus med sig och om man vill så kan han även ta med extra mikrofoner för tal om det passar vid speltillfälle.

bokning

jonas astinder

Jonas Astinder är en fantaskstisk underhållare av absolut bästa klass. Han är en blandning av en riktig hitmaskin och stand-up. Han har jobbat som kryssningsvärd på Birka och har ett mycket professionellt kunnande att läsa av publiken så kvällen blir riktigt lyckad. Han har även kompmusiker med sig för större sällskap.

bokning

robban & jäger

Robban och Jäger är en duo ifrån Sundsvall som har många års erfarehet av underhållning. Robbans hesa stämma och Jörgens små klurigheter mellan låtarna är en bra blandning för allehanda publik. Naturligtvis har grabbarna med sig ett musikquiz, om man så önskar. För en lyckad kväll så är de här grabbarna ett mycket bra alternativ.

bokning

vilma gunarsson

Hon är en av dom många yngre artister som kommer med storm. Vilma är 18 år och har en röst utöver det vanliga hon spelar piano och blandar sina egna låtar med covers. Hon hämtar sin inspiration från Adele och folkrace. Full fart med andra ord. Vill man ha en något lugnare underhållning så är Vilma ett jättebra alternativ.

bokning