black jack

Bandet startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu” även kallad ”I natt I natt” som bandet fick sitt genombrott, signerad Lasse Holm och Ingela ”Pling” Forsman. Låten blev under hösten 2008 framröstad genom SVT som Sveriges bästa dansbandslåt i samband med Dansbandskampen! 

”Corrine Corrina”, ”Sista dansen” och ” Får jag låna din fru i kväll” är tre andra låtar som starkt förknippas med Bandet. 

Vill man se ett av Sveriges bästa dansband så ska man boka Black Jack.Bra dansmusik för alla åldrar.

bokning

lars kristerz

Nu undrar ni, vilka är dom där Larz-Kristerz egentligen!? Jo, det är en blandning av flera olika Älvdalsband. Det är Trond Korsmoe – gitarr och bas,
Torbjörn Eriksson – klaviatur och Mikael Eriksson – trummor, från dansbandet Ramblers,
Peter Larsson – gitarr, från rockabillybandet Big Crow Pete & the Big Creek Boys och Anders Tegnér - elgitarr och körsång, från Little Aron, Bosse Tegnérs, Rude Cindy, Billy Opel. Gemensamt för samtliga medlemmar är en svaghet för dansband från 70-talet.

Första dansspelningen blev 50 mil från hemmaplan, på ett bröllop i Göteborg. Det i sin tur resulterade i att vi fick en till bröllopsspelning i Göteborg sommaren efter. 

Suget efter ett "Larz-Kristerz" band har visat sig större än vi kunde ana från början och det är verkligen jätteroligt. Vi har fått spela på allt från gamla nostalgiska utomhus-dansbanor och bygdegårdar till moderna dansrestauranger och ishallar. Folk som kommer och dansar verkar, faktiskt, ha lika roligt som vi. 

Stuffhälsningar från Larz-Kristerz

bokning

martinez

låtar från förr. Martinez har medverkat i bl.a Bingolotto, haft flera låtar på svensktoppen och är aktuella i Allsång på Skansen.

Sångerskan Sandra blev 2016 utsedd till årets sångerska och vann en Guldklav i Malung. Sann spelglädje utlovas och en doft från 60-talet gör sig påmind när Martinez bjuder upp till dans.

bokning