lennie norman

Lennie är en av Sveriges första stand-up och en av dom absolut bästa.Han jobbar på teatrar, krogar och företagsjobb m.m Han fick ett snabbt genombrott 1989. 2012 gjorde han en bejublad show på restaurang Tyrol i Stockholm tillsammans med sin gamle vän Björn Skifs.

Lennie har en fantastisk förmåga att skapa kontakt med publiken så alla deltar i showen, dessutom är han en utmärkt  toastmaster och konferencier.

bokning

lasse karlsson

Yrkeskomiker på heltid 1992. Har setts i TV-program som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Taxi 234, Snacka om Nyheter, The Båttom is nådd, Stockholm Live, Babben & Co, Comedy Fight Club m.m. Han har turnerat som ståuppkomiker runt i landet i många år, bl. a. i Rhapsody in Rock, Ultimate Comedy och Big Comedy. Var ”förkomiker” till Eddie Izzard på Cirkus i Stockholm. Lasse gick till final i Comedy Fight Club på Tv3. Framröstad av publiken. På Malmö Comedy Festival fick han även ta emot priset som ”Komikernas egen Favorit”.

Lasse Karlsson är också flitigt anlitad som moderator. Hans koncept moderator på dagen och komiker till middagen blir alltid väldigt lyckat vid stora konferenser. Presenterar talare och leder paneldiskussioner på dagen för att sedan knyta ihop säcken på kvällen på ett humoristiskt sätt. Ofta anlitas han även som konferencier under helkvällar eller galor.  

Lasse har även en uppskattad föreläsning. ”Det här är inte roligt – så vårdar du kreativiteten i en grupp” En föreläsning av och med komikern Lasse Karlsson Lasse Karlssons föreläsning "Det här är inte roligt" handlar om hur viktigt det är att ha ett öppet sinne i den kreativa processen. Hur man undviker att döda varandras kreativitet och problemlösningsförmåga när man jobbar i grupp. Vikten av att lyssna noga på allas förslag och inte blint driva sina egna idéer. Exempel från Lasses yrkesliv som humorförfattare, regissör och producent. Eftersom han även jobbar som komiker blandas det matnyttiga upp med smart humor.

bokning